Tjejsnack vecka 7

ALLA HJÄRTANS DAG

Vad har du för planer för Alla hjärtans dag?
Inga alls.

Brukar du köpa presenter på Alla hjärtans dag, i så fall vad och till vilka?
Brukade vara väldigt duktig på det, men numera blir det inte av. Och det beror nog mest på sambons negativa – nej, snarare passiva/likgiltiga – inställning till Alla hjärtans dag. Men det har varit allt ifrån söta nallar, kort och rosor till lite mer eftertänkta presenter.

Hur ser din drömdate ut?
Oj, här finns det ingen hejd på mig! Har ju aldrig varit på en dejt! En underbar middag iallafall, hemlagad eller inte spelar ingen roll, med en flaska vin till. Kanske ett biobesök och bli överraskad med något litet, typ en blomma, en liten nalle eller något annat man kan ha kvar som ett litet minne av en lyckad kväll. :love:

Bästa Alla hjärtans dag minnet?
Alla hjärtans dag 2000, och alla hjärtans dag 2003.

Vem skulle du vilja ge ett speciellt hjärta till i år?
Lillasyster såklart! :flower:

2 thoughts on “Tjejsnack vecka 7

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *