Bonum vinum laetificat cor hominis

Blev fruktansvärt sugen på bl a vindruvor, päron, och sharonfrukt med en flaska vin när jag såg att nån hittat in till min sida genom att googla på 375 ml flaska Jabob’s Creek.

Åå, en riktig fruktbricka med ett gott vin till. Tänk att få det serverat till en bra film och avancerat soffmys. Det skulle göra min lördagkväll.

Gott vin glädjer människans hjärta.

3 thoughts on “Bonum vinum laetificat cor hominis

  1. Åh, vad det där lät gott! Det är ju lördagskväll o allt, pojken kommer hit snart, jag har lite olika frukter hemma… det enda som fattas är vinet. Tänk om det kom ett bud med en flaska vin hem till mig nu och sa att det var från en hemlig vän eller nåt, det vore perfekt. Jacobs Creek är ju så gott också.

  2. Frida: För min del så hade budet fått komma med både frukten och vinet! Hade inget i varken frukt- eller vinväg hemma! 8O

    Jean: Har faktiskt ingen aning om vad som passar till frukt! Systembolagets hemsida har dock en bra sökmotor för vad som passar till vad! :) Har faktiskt funderat på att gå nån kurs i typ vinprovning för att man ska lära sig att hitta det perfekta vinet till rätta ändamålet! Det gör ju hela skillnaden att välja rätt!

    Jodå, min honey är helt enastående i garaget! När vi träffades så kunde jag mycket mer om bilar än han, och jag hade dessutom en hel del fler garagetimmar på nacken än han! :lol: Men numera har han gått om mig i bilkunskap och när det kommer till antalet garagetimmar så leder han med hästlängder! :laugh:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *