Örongodis från Audiotop

Äntligen har jag en ny strömkabel till min laptop! Självklart ligger jag kvar i sängen och surfar, man måste ju ta igen all tid man gått miste om.

Audiotop AX85.4 (4 kanaligt slutsteg)Honey ligger & sover så sött intill mig och mumlar något obegripligt. Lovade att väcka honom i tid så att vi hinner åka och lösa ut hans högtalarkit till bilen. 57 kg högtalare, slutsteg & kablar har vi att hämta ut. Notan för kalaset tänker jag inte gå in på!

En sak vet jag säkert, det kommer att låta. Och det kommer att låta bra! Det kommer ju att kopplas in med hjälp av Patric, och han är svensk mästare 2006 i klassen Exp/Unl (Expert/Unlimited). Han bil är den mest välljudade i hela vårat avlånga land, och den näst mest välljudade i hela Europa. Så jag är övertygad om att våran Calibra kommer att göra sig väldigt bra på tävlingarna!

Hur det går för min honey med bygget kan ni spana in på hans projektrådGaraget.org.

4 thoughts on “Örongodis från Audiotop

  1. Spännande! Vi träffade på en kille här på gotland som hade byggt om en liten golf, han hade typ (nu minns jag inte riktigt hur många) men uppåt några hundra, hela baksätet, taket, väggar ALLT var högtalar. I dörrarna, överallt! Det fanns bara framsäten och en ratt annars, typ. haha. Det var rätt coolt att få se, han skulle upp till någon tävling någonstans oxå, men jag var inte så intresserad så jag minns inte riktigt. 8)

  2. Oj! Med så många högtalare antar jag att han skulle tävla i nån decibeltävling isåfall? Det finns två olika typer av tävlingar när det kommer till billjud (så vitt jag vet iallafall) och det är:
    Decibel – spela så högt som möjligt
    Välljud – spela så rent ljud som möjligt.

    Vi hämtade hem paketen idag, och jag behöver nog inte säga att J var som en liten pojke på julafton! Helt lyrisk! :laugh:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *