Olyckan.

Onsdagen den 29:e är det nya fredagen den 13:e.

Imorse klockan 05:50 bestämde jag mig för att komplettera min matlåda med ugnsbakad lax från gårdagen med lite nykokt ris. Det slutade med att halva köket (läs: min bästa grytlapp) stod i lågor pga att jag slog igång fel platta på spisen. Det finns få saker som går upp mot ett inrökt hus före kl 06.00!

En olycka av en annan karaktär inträffade tidigare idag när ”någon” glömde att gå på toaletten så att hen kissade ner sig. När hände det senast?! Och nej, jag nämner inga namn så det kan mycket väl vara jag!

Det sägs väl att alla (o)goda ting är tre och att olyckan sällan kommer ensam, så vi hoppas att olyckskvoten för denna dag är uppnåddes när tjejerna för en liten stund sen skulle hjälpa mig att plocka undan i hallen men istället lyckades med att riva ner hela hatthyllan från väggen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *