We’re going for those pleasures in the night

Tänk att det skulle behövas en liten provokation för att jag skulle få fingrarna ur den välsvarvade för att logga in här och skriva något, två dagar i rad.

Igår var jag ute med mammorna från föräldragruppen med beräknad bebisleverans i februari 2008. Det blev en vinkväll hos M innan vi tog en vansinnesfärd i taxi till Harrys. Holy fucking Jesus Christ för den bilfärden. Den taxichauffören kan på riktigt inte haft något körkort, och hade han det borde det ha blivit beslagtaget för länge sen. En timme på Harrys hann det bli innan det var dags för stängning och hemfärd. Höjdpunkten för min del av den dryga timmen på Harrys var C’s outtömliga energi på dansgolvet med 80- och 90-talshits och Frozen Strawberry Daiquiry. Galet kul och galet gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *