Shake that ass like a salt shaker!

Den här helgen har varit den bästa på länge, jag fick nämligen spontanbesök av min älskade lillasyster på lördagen som stannade till imorse. Dessutom hade jag en tjejkväll inplanerad på Harry’s i lördags som syrran följde med på, vilket i sin tur resulterade i min första utekväll med syrran – ever! Det blev middag och drinkar innan vi förflyttade oss till dansgolvet på övervåningen där jag skakade rumpa som aldrig förr, dvs på väldigt darriga och utmattade ben. Det här med att inviga gymmandet med bl a ett lårpass dagen innan man ska ut och dansa var väl kanske inte det smartaste jag gjort. I kombination med 14 cm klackar så var det inte det lättaste jag gjort, men jag stod mig hela kvällen även om jag ett par gånger dippade ner i golvet för att samla lite krafter.

På tal om att skaka rumpa så sitter jag och väntar på att klockan ska bli 19.30 då jag ska på mitt livs första Zumbapass. Jag hade bestämt mig för att inviga min gruppträningsera med att gå på Piloxing kl 17.30. Men då jag mer eller mindre drunknade i sista minuten-jobb kl 16 då jag brukar sitta i bilen på väg hem i vanliga fall, så bestämde jag mig för att boka in mig på Zumban istället.

Dessutom har jag, f’låt Johan, beställt nya träningsskor idag. Jag kände att jag inte kunde låta bli då jag fick en rabattcheck från Ellos på 500 kr. Det blev typ halva priset på skorna, och det har jag inte råd med att avstå ifrån – för skor behöver jag ju. ;)

Jag (the deer caught in headlights), Bella, Sandra, Hanna & Emilia fastnade även på kort under kvällen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *