Jobbskolk och IKEA-drömmar

Det känns som att jag skolkar från jobbet när jag nu sitter hemma i min morgonrock och drömmer våta drömmar om innehållet i IKEAs nya katalog, men faktum är att jag inte bara är sjuk utan även föräldraledig idag då det är stängt på förskolan. Men det känns fel trots det.. Jag borde ju vara på jobbet.

Det finns en hel del jag skulle vilja ha, men framför allt en hel del som behövs. T ex massor med inredning till den där förbannade garderoben – för att inte tala om dörrar till den. Skulle även behöva några källsorteringsbehållare, en vägghylla till badrummet samt mattor och textilier. Sen vill jag ha en ny sängram. Nej, jag ändrar mig, vi behöver en ny sängram. Den vi har nu är allt annat än hel, och det beror inte så mycket på vilda sovrumsaktiviteter som på flyttar där den skruvats isär och ihop några gånger för mycket. Främst behövs en ny sängram för att den befintliga är i fel färg. Och inte har den någon förvaring heller, och förvaring är något jag blivit väldigt kåt på på sistone. Osynlig förvaring är det nya svarta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *