Här glider kidsen in..

När tjejerna kommer in och väcker mig kl 06.22 en lördagsmorgon är det ett väldigt tydligt tecken på att det är slut på semestern och att även de har ställt in sina inre klockor därefter. Men det är ändå helt okej, allt som underlättar uppstigningen under vardagarna är helt okej. Vad som däremot inte är lika okej är att de kommer inglidandes kl 06.22 en lördagsmorgon och sjunger. På inget mindre än Sean den förste Banan. Vad har jag gjort för ont för att väckas av den plågan och därefter ha den ekandes i mitt huvudet i timmar därefter?

Och skulle jag mot förmodan lyckas blocka låten ur huvudet ett litet tag så ekar tjejernas röster i kör strax därefter. Digi-digi-digi-ding-ding-ding, här glider kingen in.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *