Välkommen tillbaka, Murphy!

Det sägs ju att alla goda ting är tre, men jag har väl snarare alltid haft erfarenheten av att när väl en sak skiter sig så följer annat efter. Oftast kommer dessa ”incidenter” i grupper om tre.. Bäst minns jag incidenterna med glasskadorna; spricka i vindrutan, spricka i vardagsrumsfönstret och spricka (läs krossad) iPhonedisplay i april förra året. Allt inom loppet av 3 veckor.

Nu är det dags igen och jag sitter därför och väntar och funderar på vad mer det är som ska gå sönder då vi redan hunnit mer två saker på två dagar. I förrgår brann lampan till projektorn i biorummet och igår lyckades jag med bedriften att tappa jag min högt älskade och pedantskötta iPhone 4S i toalettstolen och lyckades därmed vattenskada den.

Ska jag verkligen sitta och vänta på att något mer rasar eller ska jag se på detta som universums sätt att tala om för mig att jag kommer att ha en iPhone 5? När den väl behagar att släppas…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *