Den som inga byxor har…

Ibland händer det, och det är inte jätteofta, att även jag fastnar på kort. Sen kan man ju diskutera huruvida det är lämpligt eller inte att fastna på bild med byxorna nere eller, som i mitt fall, helt byxlös!

Nu var det inte riktigt att jag sprang runt på gator och torg i äkta Kalle Anka-utstyrsel, om nu någon kunde tro det om lilla mig. Men jag måste erkänna att jag såhär i efterhand kan tycka att det kunnat vara rätt festligt. Speciellt med Johan, barnen och deras fajmoj i släptåg.

Djungeltrumman hade nog dånat mellan de charmiga små trähusen i staden och skvallertanterna hade äntligen(!) haft något riktigt att tala om. ”Har ni hört det senaste?! Nu har Hon varit här igen, den där oanständiga norrländskan med två oäktingar, och förpestat atmosfären i vår gemytliga lilla idyll med sin promiskuösa klädsel och sitt syndiga leverne!”. Nah, så kul ska vi inte ha!

Jag vet för övrigt inte om det är med anledning av djungeltrumma, skvallertant, mitt inlägg från första besöket i denna urmysiga lilla glasstad eller om det är av någon annan outgrundlig anledning som min besöksräknare loggar besökare från trakten. Hur som helst jag vill iallafall passa på att ta tillfället i akt och hälsa att jag kommer i fred och enbart för glassen. Och dubbelmackan, med lax that is!

På återseende!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *