Idag är en bra dag!

Känslan jag hade i morse när jag vaknade var inte rolig. Ångest, magont och en känsla av total uppgivenhet.. Att titta ut genom fönstret hjälpte inte heller då regnet öste ner och jag var övertygad om att det skulle bli en riktig jävla sk*tdag av denna dag. Till råga på allt hade jag en intervju inbokad på ett av alla dessa bluff och båg-företag (telefonförsäljning) som förnyar sina annonser dagligen då de inte får in några sökanden. Ni förstår ju hur motiverad jag kände mig inför denna anställningsintervju..

Kvart i nio kom vändpunkten, ett samtal som förgyllde hela min morgon. Hela min dag! Hell, årets bästa samtal helt enkelt! De där anställningsintervjuerna jag varit på i förra och förrförra veckan gav frukt. Vikariatet är mitt och min lycka vet inga gränser idag! FAN, VAD GLAD JAG ÄR!

Jobbet är ett jobb som löneadministratör, lönen är bättre än jag gjorde anspråk på, jag har några veckors kompledigt i sommar (semester!), lönesamtal efter introduktionen när jag tar över och är själv och – det bästa av allt – bussen stannar typ 30 meter från entrén OCH det finns möjlighet att jobba hemifrån om vi t ex skulle behöva VAB:a. Shit, jag kan knappt tro att det är sant!

Jag är inte totalt jävla värdelös!

12 thoughts on “Idag är en bra dag!

  1. Ett grattis från mig också! Och så måste jag säga att jag tycker dina bilder på tjejerna är så himla fina och mysiga.
    :)

  2. Grattis Linda! Har precis hittat hit till din fina blogg, kul att jobbsöket gav resultat. :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *