♥ Marvel

Johan sitter och redigerar bilder – i Paint(!) – medan jag sitter otåligt och väntar på att han ska bli klar så att vi kan dyka ner i Marvel-filmerna igen denna härliga fredagskväll till ära. Barnen sover och jag har laddat upp med en massa lösviktgodis (+ Kinder Maxi!), Loka (och några Heineken till Johan) och avlägsnat brallorna för att låta fredagsmyset sätta igång på riktigt. Jag har bestämt att vi ska se filmerna i ”rätt” ordning denna gång; Iron Man, The Incredible Hulk, Iron Man 2, Thor och slutligen Captain America innan vi får vänta på att den underbara Avengers trillar ner i brevlådan (eller hittar hem på annat sätt).

Jag fattar inte att jag fastnat i Marvel-träsket så som jag gjort, och jag fattar fortfarande inte att jag låtit mig gå miste om dessa filmer under alla år. Men det är väl lika bra antar jag, jag har ju inte behövt vänta i flera år på att få se alla filmer utan har kunnat plöja igenom dom i min takt. Hell yeah!

Jag får dock vänta som alla andra på Iron Man 3, Thor 2 och Captain America 2 och hoppas på att det kommer att vara värt väntan. Fram tills dess borde jag hitta något annat fantastiskt att se och jag undrar lite om Pirates of the Caribbean-filmerna kvalificerar sig till den kategorin. Johan har i alla år önskat att jag ska se dem med honom och jag börjar att känna att det kanske är hög tid att se även dem snart.

6 thoughts on “♥ Marvel

 1. Jag älskar också marvel-filmerna, särskilt X-Men och Ironman. Däremot var jag inte superimponerad av Thor. Och Captain America har jag inte ens sett än!

  1. X-Men: First Class var min favvo av X-Men-filmerna och Iron Man är jag riktigt svag för! Thor var inte heller någon riktig höjdarfilm, men jag gillade den iallafall. Tycker att du ska ta och se Captain America och Avengers måste du se. :)

  1. För att han tycker att PS är skräp och tar så lång tid att starta upp. ;) ”Innan du ens hunnit öppna PS har jag hunnit beskära och förminska färdigt bilder de bilder jag behöver”. Se älskar han att se mina uppgivenhet över att han öppnar Paint när jag gång på gång försöker få honom att ta till PS istället. :P

 2. Har du inte sett Piratesfilmerna?!!!! :O
  Kan ju vara en av Depps aaaaaaabsoluta bästa roller någonsin! Så vansinnigt bra skådespel! Och filmerna är riktigt roliga och spännande. Don’t miss out änny långer!

  1. Nej, jag har ju inte sett dem! Har gjort några halvdana försök till att se filmerna vid minst ett tillfälle per film, men något annat har alltid varit intressantare. T ex dator eller telefon. Men jag ska inte miss out änny långer! Pråmiss!

   Depps bäst rulle är väl ändå Cry Baby? ♥ Right?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *