Hobbysöndag

Mer känd som airsoftsöndag, spelsöndag eller pappas spel- och lekdag.

Idag är inget undantag, klockan ringde tidigt i morse och Johan lämnade kvar mig i en tom säng strax därefter. Det är söndagarna i ett nötskal, och än har inte ens säsongen dragit igång ordentligt. :)

Det är för närvarande strålande sol ute och jag vet att jag borde bege mig ut med tjejerna. En promenad till ICA för en glass lockar men jag är inte riktigt säker på om jag vågar dra med mig tjejerna på en 5 kms promenad utan vagn eller någon som kan komma och hämta oss om (när?) promenaden blir för lång för någon av tjejerna så jag tror på att vi går ut en sväng till lekparken efter lunch och nöjer oss med den friska luften utan en glass.

Fram tills att lunchen är tillagad, uppäten och kläderna påbylsade funderar jag på om jag ska ta mig an min nemesis; dammsugaren. Dammsugaren, som i punchrulle och inte snabeldraken. Den som rastar snabeldraken innan man varit ut en sväng till lekparken med barn måste vara galen. ;)

Dammsugaren ja, den här med att virka cirklar har kommit till att bli mitt nästa projekt och jag inser att jag skulle behöva lite ”gaare” (vedertagen airsoftterm pga felstavning av engelska ordet ’gear’). Jag skulle, utöver en ergonomisk virknål, behöva en sån där mojäng man hakar fast där man börjar ett varv för att veta när man ska påbörja ett nytt. Google avslöjar att de heter markeringsringar/stickmarkörer. Jag provade med att märka upp med en bit tråd i utstickande färg med det gick inte så där bra, så jag behöver lite gaare. Och mera garn. Mycket mera garn vill jag ha! Och Candy Magazine nr 1.

Jolie ropar från toaletten.
Mammaaa, ja’ ä’ fäääädiii’!!!
Jag kommer in till toaletten.
– Jaha, å va’ vill du då?

4 thoughts on “Hobbysöndag

    1. Galet skön vet jag inte om jag tycker att hon är. Jag blir ju lite orolig inför de kommande tonåren om hon munhuggs och ”kaxar” på det här sättet redan nu. ;D

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *