Avengers

Avengers… Vilken bra film! Trots att den var lång, i mina mått mätt, med sina 2 timmar och 20 minuter så kollade jag inte på klockan en enda gång. Det kan ha haft att göra med att jag la min mobiltelefon i Johans ficka men jag väljer att gå på linjen om att det var filmens förtjänst och att den rockade (Boba) fett. <– Nerd-alert!

Humöret tog ett riktigt stage dive idag av någon oförklarlig anledning och biobesöket gjorde gott. Inte under, men gott, och jag ska snart be Mr Mister om ursäkt och tacka för hans tålamod med mitt lågmälda jag. Inte riktigt alls vad jag hade räknat med just idag när vi för en gångs skulle har barnvakt och tid ihop på tu man hand.

Avengers, X-Men: First Class och Iron Man. Det är nog mina Marvelfavoriter hittills. Vilken himla tur att jag gett Marvel en chans, till slut. Har svårt att tänka tillbaka på hur mycket Johan fått böna, be och övertala för att få med mig på noterna.. Men hey, jag kan vara lite slöstartad. Ibland. ;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *