Vid väldigt speciella tillfällen kan man skaffa barnvakt.

För tredje gången sen barnen föddes ska vi gå på bio, jag och Johan. Tillsammans, samtidigt. Det innebär med andra ord barnvakt, en lyx få förunnade. Eller iallafall oss. Men det är så det går man väljer att bosätta sig 100 mil från allt vad släkt heter och även avla fram två skitungar på det. Den man ligger med får bädda! Nej, vänta nu.. Nu blev det ju fel.. ”Som man bäddar får man ligga” heter det ju.

Under detta år har Johan öppnat mina ögon när det kommer till superhjältar och vi har sen årsskiftet har Marvel-marathon med Hulken, X-men, Iron Man osv. Att han är ett stort Marvel-fan har inte gått mig obemärkt förbi under alla dessa år men jag har inte förstått vad det är som är så bra, och i all ärlighets namn har jag inte varit speciellt öppensinnad för det heller. Jag har sett filmerna med Hulken tillsammans med honom, men ändå inte gett dom en ärlig chans. Mina erfarenheter av killarna parallellklassen – på gymnasiet! – som vid ett tillfälle på engelskalektionen ställde sig bredbent med armarna utsträckta i luften (och därmed formade ett X med sin kropp) och tjöt ut X-Men!! så att det ekade i hela klassrummet fick mig lite anti denna typ av film, man kunde ju uppenbarligen bli lite tokig av dem.

Nu är det dock inte bättre än så att jag faktiskt trillat dit när det kommer till Marvel. Jag älskar Wolverine, Iron Man, Charles Xavier med sina X-men och gårdagens nyupptäckt; den ödmjuke Captain America (som vi måste se klart idag).

Jag tar därför tillfället i akt och ber offentligt om ursäkt till Johan som under alla dessa år fått utstå mina små, men ändå välmenade och kärleksfulla, pikar om att han är en liten geek och nu tacka honom för att han väckt min inre geek. ;)

Och på tal om Marvel och X-Men. Det finns töntar som ligger mig väldigt varmt om hjärtat som också är fan av Charles Xavier:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *