För ambitiös.

Idag fick jag beskedet om att jag inte fick det där jobbet som låg 8 km hemifrån med motiveringen att jag verkade ”för ambitiös” och att VD:n på företaget inte trodde att jag skulle bli långvarig på företaget av den anledningen, att jag skulle vilja vidare. Om han bara visste hur fel han har! Allt jag önskar mig är just ett fast jobb där jag trivs (vilket jag gjort på ****) och där jag får utvecklas och känna att allt sitter i ryggmärgen. Mitt jobb, liksom. Men icket…

Intervjun idag å andra sidan gick riktigt bra och jag fick otroligt bra vibbar av henne som intervjuade mig och som kan komma att bli min chef. Hade jag varit Johan hade jag t o m kunnat säga att intervjun gick som på räls. ;) Det kändes så bra! ”Chefen” var så jäkla trevlig och vi hann även avhandla många ämnen som inte berör jobbet i fråga. Mycket gemensamt hade vi och jag känner ett stort ha begär-till denna tjänst som är ett gravidvikariat. Jag. Vill. Ha!

På onsdag ska jag tillbaka, samma tid och samma kanal men med tillägget att jag ska få träffa chefens chef innan de gemensamt tar beslutet på om jag får börja där eller inte.

Snälla, snälla. Låt mig ro hem detta jobb nu!

3 thoughts on “För ambitiös.

    1. Jag hoppas det!

      Haha, det gäller ju att ligga i.. Det är ju inte så att man (jag) sitter och rullar tummar och hoppas på att jobben ska komma till en. Jag vill ju ha jobb nu! Speciellt det här, det hade varit så awesome!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *