Keeping my fingers crossed.

Idag har jag sökt jobb (nähä?!) som jag verkligen vill ha. Att jag söker är inget nytt, men ibland så snubblar man ju över jobb som man vill ha lite extra och de här är två sådana. Shiit, vad jag hoppas på att det släpper för mig snart. Jag tycker att någon ska ge mig ett jobb, det är jag värd. Framför allt är det något jag verkligen vill ha. Jobb, that is. Jobb, jobb, jobbelijobb – jag vill jobba.

Om någon mot förmodan snubblar in här och har ett jobb liggandes i byrålådan så är jag en sk gymnasieekonom och jag jobbar gärna inom administration, både med eller utan ekonomisk karaktär. Jag är dock inte kräsen, allt är av intresse. Har erfarenhet av löneadministration. Finns i Kumla, Örebro. Webbaserat funkar också ypperligt. Tack på förhand!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *