En hobby

Startkit!Igår påbörjade jag en ny hobby och det ska bli spännande att se hur länge jag orkar hålla den vid liv. Ninnas bod i Kumla fick sig ett besök och ut kom jag 10 trådnystan, en virknål, ett ”recepthäfte” och en påse kuddstopp rikare. Här ska virkas!

Snart väntar ett nytt besök till den lilla boden då jag insett att jag behöver komplettera med två andra virknålar, den på 2 mm är lite för liten för mina ovana och fumliga fingrar. Sen är det bara att tuta och köra och hoppas på att jag lyckas producera ett Waferkex inom en relativt snar framtid. Håller jag upp tempot jag är i idag så är den klar i december 2013 enligt mina beräkningar. Men snart ska jag väl ändå få in lite teknik och speed?

Det är roligt att lära sig nya saker men.. Jag är lite för otålig, vill kunna allt NU.

Nåja, när mitt Waferkex är färdigt finns det inga gränser för vad jag kan virka! Det ska bli prinsesstårtor, macarons, jordgubbar, Ballerinakex, dammsugare och andra godsaker som tjejerna kan ha glädje av. Lagom till att de flyttar hemifrån och skaffar egen familj. Men då har jag lite framförhållning iallafall. ;)

Ställ en påminnelse i kalendern redan nu och kom tillbaka i december 2013 så ska ni få ett Waferkex till lussefikat! Fram tills dess lär jag vara klappupptagen med att svära, svettas, tappa humöret och förhoppningsvis utvecklas en skvätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *