Tell me this night is over.

Vi har precis klarat av en liten helvetesnatt här på Svedjegatan. Ella har haft magont och gråtit sig igenom större delen av natten och jag vet inte riktigt vad det beror på. Hon har inte mått illa men magen har värkt. När jag frågar henne varför hon har ont, i hopp om att få en förklaring till hur det känns, så har hon svarat att hon har ätit för mycket.

Min första tanke går till att hon kan ha fått i sig gluten och att magen därför spänner, men det är inte så hennes symptom och känningar tidigare visat sig. Aptiten verkar det inte heller vara något fel på då hon ändå ber om frukost som vi tar om en liten stund när hon piggnat till lite. Mycket konstigt, men huvudsaken är att eländet går över och att hon får en god nattsömn i natt istället.

Ella: Pappa, jag har så himla ont i munnen…
Johan: Men vad har du då gjort?
Ella: Jag tror att jag har pratat för mycket.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *