One down, one to go.

Intervju 1 av 2 är avklarad och det gick riktigt bra, om jag får säga det själv! Rekryteringsansvariga var riktigt trevlig och intervjun gick därför ”lätt”, det var aldrig jobbigt och jag kände mig nöjd och glad när jag lämnade kontoret.

Trots den korta ansökningstiden på 6 dagar hade de fått in över 100 ansökningar! De skulle hålla intervjuer både idag och imorn och de skulle löpande skicka iväg CV:n de tyckte var intressanta till företaget det gäller och jag vet redan nu att hon skulle skicka iväg mitt CV. Känns toppen! Imorn skulle hon höra av sig om det blir aktuellt med en till intervju, då med personalansvariga på företaget där man kommer att jobba. Håll nu tummarna för mig!

Imorn nalkas även intervju nummer 2 för tjänsten som finns blott 8 km hemifrån.

Oavsett vilken av arbetsplatserna jag hamnar på (positivt tänk, ey?) så inser jag att jag kommer att behöva en bil. Bussförbindelserna till båda arbetsplatserna är allt utom bra. Enkelväg skulle resan på 8 km ta 35 minuter och resan till det andra stället skulle ta 1 timme och 40 minuter – för 26 km. Det känns inte riktigt OK.

Det som däremot känns mer än OK är dessa jobb. Jag vill ha. Jag måste ha, annars blir jag tokig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *