Hejsan! Har du sett mina skor?

I går fick vi för oss att åka till ICA alla fyra, och det har inte hänt på ett par månader iallafall. Helst undviker jag detta, inte för att tjejerna ställer till med några scener med att gapa och skrika, utan helt enkelt för att de ska hälsa och prata med ALLA de ser. Jag är inte riktigt social som mina avkommor och detta kan skapa viss obekvämlighet för deras kära mor. Och igår var inget undantag.

Jolie sprang fram till främling efter främling, hälsade artigt och frågade om de möjligtvis lagt märke till hennes (leriga) stövlar hon hade på sig. Om någon mot förmodan inte skulle uppmärksammat henne första gången (som t ex de tuffa moppegrabbarna som hade fullt upp med att hålla prillan någolunda innanför munnen) så försökte hon igen med snäppet högre röst; Ja sa: ’Hejsan’! Jag hete’ Jolie! Har du sett mina fina sko’j?

Ni kan förstå lyckan hos denna tös när hon sprang på någon som gav henne respons, som t ex de äldre damerna som gladeligen pratade bort några sekunder med henne innan hon flög iväg för att stifta bekantskap med en ny främling.

Var kan de ha fått denna sida ifrån? Jag kan omöjligt tänka att jag skulle ha någon som helst del i detta, det går bara inte. Jag skyller allt på deras übersociala och pratglada far. Han får ta på sig detta, även om han hamnar på en hedersvärd andraplats efter tjejerna i grenen ’social begåvning’.

11 thoughts on “Hejsan! Har du sett mina skor?

  1. Tro det eller ej, kära Linda, men du var precis likadan när du var i deras ålder! Man visste aldrig vad du skulle kläcka ur dig ;) Trodde också på att det berodde på arvsmassan efter en alltför pratglad far!

  2. Haha, skrattade först åt inlägget och sedan åt din mors kommentar :P Då är det ju uppenbart var dom fått det ifrån ;)

    1. Nej nej, jag säger ju att det inte går ihop! :D Johan tog t o m på sig ”skulden” för våra übersociala barn, så då kan man inte längre skylla på mig. ;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *