Tredje gången gillt?

Tjejerna sover fortfarande och jag roar mig med att granska och inspektera sprickan i vardagsrumsfönstret som dök upp igår. Kan det ens vara möjligt att råka ut för tre sprickor under loppet av 3 veckor?! Först vindrutan på bilen och på väg till glasmästeriet för att åtgärda vindrutan tappar jag min iPhone och splittrar skärmen på den. Och nu vardagsrumsfönstret, som verkar ha fått sig en smäll medan vi var i stan.

Idag väntar besiktning av min älskade silverpärla och ett samtal till Folksam för att få veta om jag bara ska åka till glasmästeriet för att prata med dom angående sprickan eller om de ska sköta mitt ärende. Jag hatar det! Det är något som gör mig så sjukt nojig varje gång sånt här händer, att försäkringen inte är i sin ordning. Det måste bero på att vi råkat ut för det ett par gånger.. Nu har vi alla jäkla tillägg som finns att göra och jag vill inte höra ”försäkringen ni har täcker inte denna skada” en gång till.

Annars då? Går och har ont i magen och hoppas och önskar så innerligt. För att klargöra, nej det handlar inte om en bebis – på den fronten ser vi oss klara med det. Men det är något jag så hoppas innerligt på, något jag tänker på i stort sett hela tiden. Keep your fingers crossed!

Nu ropar en ljuv stämma på sin mamma, Jolie har vaknat!

4 thoughts on “Tredje gången gillt?

  1. Håller tummar och tår! :) och jag haaaatar försäkringsärenden. Usch! Måste ringa trygg hansa nu ang Alfon’s olycka…

  2. SV: Åhh, ja, hade vi haft barn & bott på landet (som vi hoppas göra till nästa år) hade det ju varit FETKÖRT, just eftersom jag inte har körkort, fyfan. Och ja, vi bor & jobbar mitt i centrum båda två så på så sätt är det ju lugnt, använder aldrig bilen i veckorna ändå. Värre på helgerna då vi gärna åker ut till våra föräldrar som bor 4 mil utanför stan, och det blir ju lite mer meckigt. Men, det går ju tåg & bussar ;)

    Hoppas det tiden går fort för er & att det är 2:a juni snart ;) 23:e juli får M tillbaka sitt, får se om jag lyckas ta mitt innan dess, haha.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *