Watchmen – Unforgettable

Igår kom Jocke över för att leka lite med Johan och som vanligt vankades det pizza för grabbarna. Själv stod jag mig på min skinkmacka jag kallade frukost hela dagen, även om det självklart slank ner en och annan Kinder Maxi i sällskap av något glas julmust. Men vem har sagt att det ska ätas nyttigt under jul? Beach 2011 är dessutom fortfarande månader bort.

När både Ella och Jolie somnat vid 21-tiden bestämde jag mig för att se på Watchmen tillsammans med grabbarna i och med att den fortfarande varit osedd av mig, precis som de allra flesta filmer. Soffan i bio-/gästrummet kändes ganska snabbt trång och rumstemperaturen steg (enligt mig) till outhärdliga grader samtidigt som syret började ta slut. Detta förbättrades självklart inte av Jasse som bestämde sig för att släppa sig där han låg precis framför mina fötter!

Hunden åkte ut ur rummet och öppnandet av dörren borde ha åtgärdat de återstående problemen med syrebrist och bastukänsla. Men inte. Jag slet av mig tofflorna(!) och var till och med och bytte till lite ledigare kläder och dumpade tjocktröjan, men inget tyckte hjälpa. Var det dr Manhattans synliga paket som fick min puls att höjas och hans förmåga att klona sig vid väl valda tillfällen som fick tempen att stiga? Allt detta i HD på en 90″ bioduk – grabbarna var dock till synes opåverkade.

Filmen i sig får bra betyg, i mina mått mätt. Slumrade enbart till ett fåtal gånger och inga längre stunder under hela den nästan 3 timmar långa filmen. Strax efter 00 åkte Jocke hem men det dröjde inte många minuter innan han ringde och bad Johan komma och hämta honom, och bilen, tillbaka hem till oss. Han skyllde på bilen men jag tror innerst inne att han faktiskt saknade oss och inte ville åka hem, så vi bäddade ut soffan i biorummet och förvandlade rummet till ett gästrum istället.

Watchmen, ja.. Lite Cohen, Simon & Garfunkel och Dylan blandat med självlysande blåa fallosar, superhjältar och action – det kan ju inte slå fel.

6 thoughts on “Watchmen – Unforgettable

  1. Hihi ja, jag somnade ju iofs ifrån filmen så jag kanske inte skulle uttala mig fullständigt om den. :P

    Jaa, det ska bli kul med en liten bebis igen. Men det dröjer ännu ett tag innan vi börjar försöka.. Tänkte hoppas att vi kan få mer mot våren 2012! Men tyvärr kan man ju inte bestämma helt haha. Är dock inställd på att det inte går på första försöket denna gång som sist. ;) Det vore lite för bra för att vara sant. :D

    Och vad är det med karlar + bröllop + sprit? Herregud alltså. Alla män söp som svin på nyårs kändes det som. Medans vi tjejer stod bredvid och då & då bad våra älskade att SLOW IT DOWN A BIT haha.

    Kram och god fortsättning!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *