Sharing is caring

Julkorten verkar ha hittat fram dit de ska så därför tänkte jag att det är dags att lägga upp ett digitalt julkort åt alla er andra som inte fått något fysiskt kort i brevlådan, men som vi ändå vill önska en god jul och ett gott nytt år! :)

Da’n före da’n före doppareda’n. I övermorgon är det julafton och jag längtar tokmycket även om jag inte har fått någon riktig julkänsla. Tvivlar på att den kommer att infinna sig.. Men en tröst är iallafall att det inte blir någon julafton á la 2007 när jag väntade Ella och roade mig med att klocka en massa sammandragningar medan vi kollade på Kalle Anka i sovrummet nedbäddade med en skinkmacka och en skål med Never Stop. Just då var det väl ingen höjdare även om man såhär i efterhand kan se viss charm med det julfirandet också. ;)

Imorn ska granen äntligen kläs, skinkan griljeras (med glutenfritt ströbröd för första gången) och paketen plockas fram på kvällen när tjejerna somnat och det är en paus i uppesittandet med Bingolotto. ;) Underbart!

Och mina älskade ungar, om ni bara vet hur mycket jag älskar er och önskar att den här, och alla andra julaftnar framöver, kommer att bli så där magiska som de bara kan bli när man är liten! ♥

2 thoughts on “Sharing is caring

  1. Hoppas ni får en fin-fin och underbar jul! Gissar på att ni sitter bänkade framför Kalle nu med småtjejerna ;)

    Finaste julkortet! TACK än en gång för att jag fick ett IRL! SÅ GLAD! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *