Vårtecken?!

Nope, inte så långt ögat kan nå. Regnblandad snö är det enda. Det är ju sjukt hur lite vår det är här för att vara sista mars! Jag vill ha vår och sommar!

Har just ätit upp Johans påse med Tutti Frutti-godis. Det var inte meningen.. Skulle bara smaka en (gillar inte Tutti Frutti) men hipsvips sa det och så var påsen tom! Typiskt nog har jag min egna godispåse på vardagsrumsbordet, men sugen på choklad var jag inte idag. Hoppas att den duger åt Johan.

På tal om herr Johan, han borde komma hem snart.. Dom har börjat jobba skift på jobbet så han borde nog trilla in snart.. Annars får jag ta bussen till jobbet. Pratade med honom nyss och han hade gjort illa sig på jobbet och gubbarna försökte övertala honom till att gå och få fingret sytt, men som den envisa karl han är så tyckte han att det inte behövdes. Får se om han lyssnade på mig när jag bad honom gå och sy ihop fingret. Jag tippar på; inte. :)

Pappa skulle kanske titta in hos oss innan han far vidare mot Skottland. Vissa har privilegier i jobbet. :D Just nu är han i Norrköping, om jag fattat rätt, och det är ju inte mer än 12-13 mil härifrån. Måste höra med honom när han hade tänkt att titta in. Jobbar ju mellan 13-22.30 imorn, typiskt nog. Det gjorde jag sist också när mamma, pappa och Emppa var ner i december. Äsch. Fast söndag är jag helt ledig, men då har vi preliminärbokat en dag med Adde och Tess. Annars skulle det ju vara om han kom idag och stannade tills imorn när jag ska till jobbet. Blä. Varför skulle jag tacka ja till det passet? Skulle ju ha jobbat mellan 11-17 annars.. Iofs visste jag inte om att pappa skulle komma då, så det är ”smällar” man får ta, antar jag.

Nu är det dags att få i sig lite frukost och sen ringa älskling och höra om han hinner hem från jobbet inna jag måste iväg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *