Oh no.

Nu har jag gått och blivit en sån där, en sån där som jag tidigare inte alls förstått mig på. En sån där som äter mörk choklad och tycker att det är gott. En sån där som kan trycka i sig en hel chokladkaka med minst 70% kakao – och ändå känna att det skulle sitta fint med mer.

Mmm… (Marabou) Premium Dark Mint. ♥

7 thoughts on “Oh no.

    1. Malin: Har inte den blekaste! Men mörkchoklad är gooott! Ikväll tänkte jag testa Marabou Premium 86%. Ska bli spännande vad jag tycker om den. :)

  1. Haha, som här om veckan när jag köpte en chokladkaka av mörk choklad, jag var nämligen sugen men inte på att trycka i mig en hel marabou mjölkchoklad (som ju lätt händer om man köper en sådan 200g…..) så jag tänkte ”jag köper en mörk! För det är hyffsat gott men bara en ruta eller två!”

    Johtjena. Tog en sort jag inte smakat tidigare & den var SKITGOD. Så hela jäkla kakan tröck jag i mig på någon timme… där sprack den planen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *