Twenty-five

Idag är det min dag! Hela tjugofem år har det blivit dags för mig att fylla och denna gång vet jag inte om jag ska skratta eller gråta. Det sistnämnda har inte varit helt ovanligt vid tidigare födelsedagar för undertecknad som lidit av en släng åldersnoja. Men jag tror att det är på väg att gå över. Tjiho!

I födelsedagspresent har jag fått en Western Digital My Book Essential 1.5 TB. En enorm extern hårddisk alltså och jag är tokglad! Nu har jag massor med minne att fylla med bilder på mina underbara. ;) Tack snällasnällasnälla underbara älskling för presenten! ♥

Dagen har vi faktiskt spenderat i kyrkan i och med att världens sötaste lilla Tilde döptes tidigare idag. Var riktigt praktiskt, jag fick tårta och fika – utan att ha behövt bry mig om något sådant. Tårtorna var riktigt delicious och fikat likaså. Därför gör jag bäst i att åka iväg och dansa bort en bråkdel av onyttigheterna iallafall. :)

5 thoughts on “Twenty-five

  1. Nämen grattis! :) Har också haft kalas idag efter jobbet, min lillesyster som fyllde sina 16år (jäklar va hon inte är så liten längre… :O ).

    Gud vad bra med extern hårddisk, har två st a’500gb här hemma. Men vill ha en till – vill ha en som endast är USB-ansluten. Så jäklans smidigt för saker man kanske vill spara & sen behöver relativt ofta, istället för att slita fram ”klumparna” & koppla in både i vägg och i dator. Men det får vänta ett tag, dom är inte billiga dessa externa & utmärkta ”små minnen” så det får bli ngn gång i framtiden. Behöver ju egentligen ingen just NU – är mest ett vill ha-begär. Sen vore de ju inte fel me en i fin färg också ^^ hihi

  2. Åh, Grattis i efterskott får ma säga då=).. Gillar Ella också dom där Pez ? =) Hampus älskar dem. Kram

  3. Malin: Tack så mycket! Jag har en 160GB WD Passport i rosa sen tidigare som är endast USB-ansluten och den är riktigt smidig! :) Älskar den men har velat ha backup på mer än ett ställe. Kan inte bli nojigare än jag är över att förlora kort på tjejerna.

    Zarah-Lou: Tack så mycket!

    Malin med Hampus: Tack! Jodå, Ella gillar dom. Men mest gillar hon sin PEZ-dispenser som är en Kitty. :)

  4. Haha, Hampus ville ju ha ”Pho” Som är nalle puh=) Den gillar han med. Fast igentligen inte om det inte är något i=)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *