En bild säger mer än tusen ord…

… och jag har bloggtorka. Så, why not?

Purfärsk bild på Jolie och Ella tagen tidigare idag.

10 thoughts on “En bild säger mer än tusen ord…

 1. Vilken fin bild. Gissa om jag LÄNGTAR tills min Liten tittar fram – hon kommer förmodligen avsky ordet kamera när hon blir äldre ;) haha, för jag gissar på att hon kommer få vara framför den väldigt många gånger.. hihi!

  Är ju så sugen på ett nytt objektiv också, men är så snål när jag ska handla saker till mig själv (förutom skor! haha!!) handlar hellre till andra. Men får väl handla det & ge bort till sambon eller nåt? Och sen rycka till mig paketet ”så, jag lånar älskling”. Tsss, de kostar dessutom bara 1000kr så är ju sjukt privrät objektiv så va gnäller ja om.. :)

  Vad är det du har som barnen sitter på? En filt? Matta?
  Trevlig helg! Kram!

 2. Vilken bild du fick till! JÄTTEFIN! Sen underlättar det ju när era två vackra flickor är undersköna :D Jösses va stora de blivit, vet dock att du inte riktigt gillar att höra det ;-)

  1. Malin: Tack så mycket! Ja, längtan är ju enorm – speciellt med första när man inte har en gullunge sen tidigare som får tiden att gå så ofantligt fort.

   Har samma problem med att unna mig själv saker och det brukar oftast kräva att Hun’ sliter kläderna/sakerna jag ”funderar på” ur näven på mig och trippar till kassan. :)

   Jag har satt tjejerna att sitta på Ellas vita matta.

   Sandra: Tack! Jag håller med, och jag funderar dagligen över hur de kunde bli så fina med mig och Johan som föräldrar. *asgarv* Tyst! De är ännu så små och söta, de är beeebisar båda två! ;)

   Alisa: Absolut, the apples of our eyes. ♥

   Emilia: Ja, inte är det av mig iallafall! ;)

   Zarah-Lou: Jag veeeet! Vilken skräll, inte sant?! :D

  1. Emma: Tack så mycket! Övning ger färdighet och jag har en lååång väg att vandra innan jag vill/kan kalla mig för fotograf. :) Men ungarna är helt klart modeller! ;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *