♫ God is a girl

 Jag nostalgitrippar som aldrig förr och nu hamnar jag av en given anledning i största del till sommaren 2004 i Boden som innebar en massa skratt, många tårar och diverse sommarnöjen. Har riktigt svårt att smälta allting och jag vet inte om det beror på att jag verkligen inte vill greppa sanningen. Om 2 veckor är vi uppe i Boden för att ta farväl med gå på begravning och det suger mer än något jag tidigare varit med om, någonsin. :'(

Med OukastRoses, KelisTrick Me och det mesta med Günter and The Sunshine Girls, speciellt Touch Me, Teeny Weeny String Bikini och Ding Dong Song i högtalarna befinner jag mig mitt i den ljuva och relativt bekymmerslösa 2004 med allt vad det innebär.

Bästa låten till att nostalgitrippa mig dit jag vill är God Is A Girl med Groove Coverage som alltid kommer att föra tankarna till den lilla 2:an på ”andra änden av stan”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L2DxQqPd6cw[/youtube]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *