Vila i frid.

Jag är tom på ord samtidigt som det bubblar en massa frågor inom mig. Jag kan inte tro att det är sant, vill inte tro att det är sant… Än en gång har en härlig och älskad person ryckts bort från jordelivet på tok för tidigt. Till vilken nytta och varför?

Vila i frid, vännen.
Du är saknad!

3 thoughts on “Vila i frid.

  1. Livet är orättvist & många får lämna det alldeles för tidigt. Brukar också undra; Varför? Till vilken nytta & VAD är det som avgör vilka som ska gå? Ödet? Vad är det för öde att få lämna jorden för tidigt..? Tragiskt är det.

    Stor kram!

  2. Beklagar sorgen.
    Vet hur det känns.. har aldrig förlorat något nära förrens i december förra året, så nu kan jag faktiskt förstå hur det känns. Livet är allt annat än rättvist

    *kramar*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *