Va ä de hää?

Ella är inne i sin 1000 frågor/minut-period och det är inte alls långt kvar tills att jag har ett stort hål i mitt huvud. Mamma, va ä de hää? När man svarar på frågan svarar hon Aaa tillbaka och så pekar hon på nästa sak: Å va ä de hää?

Det är helt underbart att se henne så nyfiken på allt men samtidigt så blir man så full i skratt när man medvetet låtsas att inte höra hennes fråga och hon tillslut svarar på den själv: Mamma! Mamma, de ä Älle Puh.

Roligast var det i helgen när vi satt och åt frunch tillsammans och jag berömde henne när hon så omsorgsfullt åt sin yoghurt utan att grisa: Vilken duktig tjej du är, du kan ju äta fint utan att grisa!. Ella svarar då Ella ä en glii och jag dementerar det med att tala hon att hon inte är en gris utan en duktig tjej. När jag ätit klart tittar hon på mig med stora ögon när jag ställer in tallriken i diskmaskinen och fyrar av världens bredaste leende och säger Mamma ä en dutti ej! Den allra första komplimangen har man nu fått av henne, och den värmde riktigt! ♥

6 thoughts on “Va ä de hää?

  1. Naaaw, så underbart! Såg verkligen allt framför mig, och framförallt lilla Ella, blir helt varm i hjärtat av denna lilla underbara historia. Som råkar vara er vardag ;) <3

  2. Zarah-Lou: Ja, det är helt underbart när hon pratar och är med så mycket, men just ”va ä de hää”-meningen börjar vara ren mammaplågeri. Iofs så är vi bara inne på andra veckan, så man kanske utvecklar en sorts immunitet allt eftersom? ;)

    Carolina: Haha, självklart. Mamma ÄR en duktig tjej. :D

    Catti: Helt klart! Sötunge med munddiarré. :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *