In i garderoben med henne!

Hun’ är ute och modifierar Jolies spjälsäng i och med att vi ska klämma in henne i garderoben numera. Dock är det inte så hemskt som det låter, ni ska få se bilder på spektaklet när det är klart – om det blir som jag tänker. :)

Både jag och Hun’ har gått och blivit förkylda och hoppas på att det går över snart så att man kan bege sig ut till pulkabacken med tjejerna så att Ella får åka. Men det får Ella inte göra nu, för nu ska hon sova middag! Hon bestämde sig nämligen för att kliva upp kl 05.30 efter att hon vaknat för att kissa på pottan! Så nöjd är jag över att hon vaknade för att pottkissa, mindre nöjd för att hon inte somnade om efter det.. Nåja, jag antar att hon nu tänker ta igen alla tidiga mornar hon inte klivit upp på tidigare. :P

2 thoughts on “In i garderoben med henne!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *