I ♥ Apple

Mitt hjärta hoppar dubbelvolter av ha-begär! Apple har presenterat iPad och den står nu högst upp på min önskelista! Kolla, kan man låta bli att älska den? Den hade ju varit en perfekt 25-årspresent åt mig om den släppts redan nu, eller om jag fyllt år under sommaren – hur som helst så vill jag ha en Apple iPad!

Jag kan verkligen se mig själv sitta och pendla Kumla-Stockholm med en iPad och göra mina ’läxor’ på den till och från skolan. För jag ska ha en iPad – och jag ska plugga på SU.

10 thoughts on “I ♥ Apple

 1. Zarah-Lou: Jag skulle inte räkna med det – men man kan ju alltid hoppas! Annars finns det säket nån som kommer på en fin jailbreak så att det kan åtgärdas. :)

  Alisa: Jag håller med! Vill ha en… ;)

 2. Ska jag skaffa dator ”modell mindre” vill jag kunna regidera bilder i den oxå. Så har inte iPad någon möjlighet till det så är den nog inget för mig ;)
  Jag är inte så kräsen av mig och behöber inte miljoner olika program eller funktioner, men just PhotoShop vill jag verkligen ha ;D

  1. Zarah-Lou: Ahaa, du tänkte så. Fast jag vette tusan om man egentligen ska räkna den till en dator heller, för det är som ju som Jobs säger ”ett mellanting mellan laptop och smartphone”.

   Enkelare redigering kommer att kunna fixas, kollade AppStore igårkväll efter redigerings-appar och det fanns en del. Men det är ju (än) bara enklare redigering som crop, intensitet, tunna ut och kontrast. Fast mer än så har jag ju inte haft behov av till iPhone (eller Touch). Jag slår vad om att det kommer, bara inte ett ”rikigt” Photoshop. :)

   Haha! Jodå, stavningskontroll finns inbygg så att du slipper regidera. ;)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *