Minishopping

Idag blev det lite shopping på Marieberg tillsammans med Carro. Jag var fast besluten om att fynda massor på rean men kom bara hem med en tunika åt mig. Utöver det så fick jag med mig två par tjockhandskar åt Ella och ett par toksöta tumlösa Hestra-handskar åt Jolou för att inte hon heller ska frysa om lillhänderna +lite annat smått.

Tidigare idag beställde jag tossor från Elodie Design som ska få hålla Jolies fötter varma och en liten haklapp, båda i Rockabilly Dot-mönster. Nu fattas bara en liten fuskpolo så är hon ordentligt påpälsad för en massa utomhusvistelse. Det jag saknar nu är två åkpåsar så att tjejerna har varsin att mysa ner i.

Jolie behöver iallafall i då jag upptäckt att lillfröken älskar vagnen numera när hon får sitta i syskonsitsen och sover bäst i den under förmiddagen.

Att hon helst sover i vagnen passar mig alldeles utmärkt i och med att jag bestämt mig för att inte göra samma misstag med Jolie som jag gjorde med Ella efter att jag bytte bort liggdelen för henne – nämligen att alltid låta henne sova middag hemma i sängen. Blev ju lite struligt att ta sig iväg när man inte kunde göra det innan hon sovit middag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *