2-årskalas

Idag har vi haft kalas åt Ella-Bella i och med att jag klantade mig rätt dugligt förra helgen. Jag styrde ju tårtor, fika och ballonger (för att hårddra det) men failade katastrofalt med att inse på fredagen, alltså dagen innan, att jag helt glömt att bjuda gäster. Nåja, no harm done. ;)

Kalaset till ära så gjorde jag en liten Kitty-tårta åt lillälsklingen, som mest bara stod och gapade som en apunge innan hon brast ut i ett megaleende och försiktigt viskade ”Titty!”.

Ella slocknade som en klubbad tidigare under kvällen och bad t o m själv om att få en ny blöja, en flaska välling och lägga sig. Det kan jag tala om inte händer varje dag. :) Men det tar på krafterna att fylla år och ha så mycket gäster som är här och kalasar, fikar och leker – men jag tror att hon var riktigt glad och nöjd när hon kröp ner i sängen. Det är iallafall jag.

4 thoughts on “2-årskalas

  1. Naaw, vilken fin tårta du gjorde! Imponerad! :D
    Kul för Ella att hon fick ett litet kalas oxå.. att det blev veckan efter tror inte jag att hon bryr sig så mycket om, ni drog ju ut på födelsedagen! ;D

    1. Zarah-Lou: Tack så mycket! Jag var ganska nöjd även om jag stod och svor hur länge som helst över att jag inte fick grädden i perfekt konsistens för garneringen. :P Johan stod och skrattade gott åt mig och kallade mig för Bree Van De Kamp. Men ibland vill man ju bara att allt sa vara perfekt och tipptopp. :)

      Nä, jag tror ju inte att hon var ledsen för att det delades upp på två dagar, hon firades ju faktiskt två helger i rad. ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *