Ella-Bella Busunge, 2 år gammal

I lördags var det dags för min lilla skrotunge att fylla år för andra gången och det firade vi genom att låta Ella välja vad dagen skulle bjuda på. ”Vill du åka och bada på Gustavsvik eller leka på Lek- och Buslandet?”. Leka, svarade Ella så vi åkte till Buslandet tillsammans med vårt finbesök från Vittjärv, Boden, som består av svägerskan, hennes karl och sockersöta dottern Fabienne.

Ella och Fabienne (3 år) var väldigt lyckliga över att vi hamnade på Buslandet och visste inte riktigt vart de skulle börja. Studsmattorna är en favvo hos kusinerna så de både påbörjade och avslutade med studsmattorna, men där emellan hann vi med att åka rutschkana i mängder, hoppa i hoppslottet, klättra, leka i bollhavet och skjuta med bollkanonerna – bland annat. En riktigt rolig dags för oss alla, inte minst för papporna. ;)

4 thoughts on “Ella-Bella Busunge, 2 år gammal

  1. Lilla busungen såg minsann ut och trivas på studsmattan ;) Det är ju huvudsaken när man fyller hela 2 år och till och med själv får bestämma vad man vill göra! Är det förresten någon större skillnad på leklandet här och den ni har där?

  2. Wifie: Tack så mycket! :)

    Mami: Hon trivdes som fisken i vattnet. Det blev exakt 699 bilder från dagen men riktigt alla är väl inte värda att visas. :P

    Oh ja, Lek- och Buslandet här är verkligen enormt! 7000 kvm och alla klätterställningar är även mycket större på höjden. Det vankas ett besök när ni kommer ner nästa gång. ;)

    Linda: Tack så mycket!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *