Hello Kitty-tavlor

Idag fick jag hem utskrifterna på mina Kitty-målningar som jag suttit med. Beställde tre stycken och ramade in dom i vita Ribba-ramar som jag sen hängde upp på fondväggen i Ellas rum. Det blev tokbra! Det enda jag måste göra är att komma ihåg att handla tejp så att jag kan fästa bilderna ordentligt i passepartouten så att dom inte bucklar sig, men det är bara en liten skitdetalj. :)

Ella var helt lyrisk och visste knappt vart hon skulle ta vgen när hon fick se tavlorna hängandes på väggen. Hon såg på en gång vad som var nytt och hon hoppade av glädje samtidigt som hon utbrast ”Titty!” och pekade på tavlorna. Mitt lilla hjärtegryn. Tänk att något så enkelt kan göra en så lycklig.

5 thoughts on “Hello Kitty-tavlor

 1. Åh, så fint det blev!
  Har hittat världens sötaste tröja på ICA Maxi (barnavdelningen alltså) ;)
  En Hello Kitty t-shirt med ”save the animals”, så är det Kitty utklädd till en massa olika djurarter som håller på att försvinna.. helt underbar! 99.-!

  Hittade denna på nätet;
  http://www.hellokittyjunkie.com/wp-content/uploads/2008/06/195_hello_kitty_save_our_animals_tshirt_amandabot.jpg

  Ser typ ut så fast att texten är längst ned och mycket mindre såklart ;)

  1. Tack så mycket!

   Zarah-Lou: Jag vet! Vill ju så gärna ha den åt Ella med har inte sett den i hennes storlek, 86/92… :( Den är ju bara hur gullig som helst!

 2. Tror den finns i den stl på vårt Maxi, tittade nämligen på dem senast i förrgår för en väns lilla.. fanns i ganska stor stl, men även 86/92 tror jag, ska jag kika åt dig? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *