No more frozen toes

Idag har jag äntligen hittat ett par toksköna vinterskor som kommer att hålla mina tår och fossingar varma i vinter, i synnerhet nu när vi åker upp till norr på lördagmorgon! Enligt säkra källor ligger ligger temperaturen på mysiga -20 grader och då mina tår hinner frysa till små isbitar bara på den lilla sträckan som det är mellan oss och dagis så är det verkligen dags för nya skor.

Jag undrar om det är nu man kan börja klassa sig som gammal. Eller kanske inte gammal men iallafall äldre när funktion går före design. Men det gör inget, man är ju inte längre någon flicksnärta när man passerat den magiska gränsen av 25 år, även om det än är ganska precis tre månader kvar. :)

Två stickade tröjor följde även med från HM idag i och med att jag fyndade på rean, inte alls tokigt. Kan inte minnas när jag sist unnade mig nya klädesplagg… Det är tur att jag har Hun vid min sida som ser till att jag tar mig från provrummet till kassan istället för tillbaka till hyllan. Däremot glömde jag kila in på Gina Tricot för att köpa ett par jeansleggings. Men det får jag ta nån annan dag, när Hun’ är med så att det verkligen blir av.

4 thoughts on “No more frozen toes

  1. Jag måste oxå köpa ett par riktigt varma vinterskor! Har samma problem som du, mina tår gillar inte heller kyla :(

    1. Jag hittade en massa varma skor inne på Din Sko, men det hjälper ju inte dig. Om du inte tar det i Luleå. :)

      Har ju bara mina gamla (och trasiga) skor från Skopunkten som gav upp redan förra vintern så nu var det dag. Ochdet var tur att Johan var med fö annar hade skorna legat kvar på hyllan i affären. :P

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *