Underbara Hun’

Idag ringde Hun’ och frågade mig om han fick komma hem med en present till mig efter jobbet, som en tidig julklapp. Och vem är jag att förbjuda honom? Däremot förvånade jag mig själv med att uttalat orden ”kan den inte vänta till julafton?”. Som tur är känner han mig bättre än så, så när han kom hem bad han mig lokalisera överraskningen, som jag sökte efter på helt fel ställe. Haha. Ella visade mamma var presenten fanns och jag satte genast igång att klämma och känna genom Johans tröja ihopp om att kunna gissa rätt.

Presenten visade sig vara boken Bättre bilder med Canon EOS digitala systemkameror och jag vet inte om jag ska ta det som en pik om att jag bör lära mig att fota lite bättre. Jag väljer att ta det som om han känner mig så pass bra att han vet att fotoböcker är något jag faktiskt tänkt att köpa själv. :) Tack älskling! ♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *