Ny vägg – check!

Nu är den nya väggen monterad och klar, rent byggmässigt. Det som fortfarande återstår att göra är att montera dörren, som ännu finns på ByggMax och måla/tapetsera med grejer som fortfarande finns nån annanstans där jag inte varit än. :)

Enda nackdelen just nu med att väggen är klar är att tv:n inte längre finns i samma rum som sängen, vilket innebär att jag inte kan bädda ner mig under täcket för att se på Criminal Minds som börjar om knappa halvtimman.

Fram tills dess kan jag gott roa mig med hitta tapeter jag gillar.

6 thoughts on “Ny vägg – check!

 1. Åh vad duktiga ni är!! :) söta Ella som kikar på pappsen som bygger :) hihi

  KRAM på er byggjobbarna!

  //Glejon (med en väldans uppdaterad blogg)

 2. Carro: Tack tack! Detsamma! :)

  Zarah-Lou: Visst blev det?! :D

  Wifie: Det är jag med! Trodde i ärlighetens namn inte att vi skulle få upp väggen.. Men se på fan, det gjorde vi (han)! :)

  Jag såg det, taaaack så jättemycket! ♥

  Glejon: Ja, det tycker jag med! :D Ella var riktigt nyfiken på vad det var pappsen donade med. :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *