Kluven itu.

Så snart kidsen somnat ska jag sätta igång att måtta och mäta hur vi ska ta och såga till spånskivorna vi ska klä reglarna med. Det verkar som om det däremot kan ta ett tag, Ella borde ligga och sova sin förmiddags-nap men jag hör hur hon leker med sin fars gamla bobby-car och Jolie ligger och prat-gnäller i sin spjälsäng i sovrummet, nya gästrummet eller hur man nu väljer att se på saken.

Jag är så kluven till hur jag vill ha taplioteterna. Fondväggen i vardagsrummet kommer att bli svart eller någon annan väldigt mörk färg. Vilken färg ska det vara i vårt lilla office? Det ju kommer att vara öppet och synas när man sitter i vardagsrummet, så man vill ju gärna att det ska gå ihop på nåt sätt. Suck, det här med tapeter/färg är verkligen inte min kopp te. Bäst att besöka Styleroom för lite inspiration.

One thought on “Kluven itu.

  1. Hej på dig! Här ska du få dagens roligaste/udda fråga. :-) jag heter Caroline Engvall och är skribent för tidningen Mama. Jag ska skriva ett reportage om ”push presents”/krystpresenter – hur trevligt det är :) – och googlade lite eftersom jag ville hitta någon som fått det. Därför hamnade jag här på din blogg. Skulle du vilja vara med i Mama och berätta om din push present? Vore fantastiskt. Maila gärna så kan jag berätta mer.

    Varma hälsningar
    Caroline Engvall

    caroline@mixmedia.se
    http://www.carolineengvall.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *