Så trött!

Grunden för väggen står nu monterad i vårat sovrum och imorn kommer vi att göra det sista. Min älskade Hun’ är så jäkla duktig fast han inte har någon byggerfarenhet sedan tidigare! Nu ligger han här intill mig och sover, och det borde även jag göra.

091125

5 thoughts on “Så trött!

  1. Hehe, Ella verkar vara lika nyfiken som ni systrar var när pappa fixade och donade :)
    Det går undan när man har dom rätta verktygen, eller hur ;)

  2. Carolina: Riktigt duktig är han! Ja, det tycker vi med. Förhoppningsvis dröjer det inte alltför länge innan vi blir klara. :P

    Mami: Ja, jag ville minnas att jag och Emppa varit rätt nyfikna på pappas påhitt. :)

    Absolut, det hjälper riktigt mycket! Och han somnade med ett stort leende på läpparna igår efter att ha kontrollerat att VARJE regel står helt spikrakt. :D

  3. Duktiga ni är! :) VI ska iallafall få golv i helgen. Och kanske en bänkskiva och häll på plats också. Man blir ganska trött på att bo i ett renoveringsobjekt. Men samtidigt är det nästan som att man inte ser alla skavanker till slut. Lite farligt haha. :D

  4. Wifie: Tack så mycket! Åh, härligt! Ja, man blir ju hemmablind efter ett tag. Vi har saknat golvlister i tre års tid och det är något vi sen läääänge slutat lägga märke till och störa oss på. Bland allt annat som vi ha påbörjat och halvfärdigt här hemma.. :P

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *