Vi hamrar och spikar, vi bygger…

…en vägg!

Hun’ är på Bauhaus just nu och köper virket till väggen som ska upp i det som i morse var vårt sovrum. Portalen in till sovrummet som jag hade förhoppningar om att riva ner kommer nog eventuellt att få stå kvar. Vi har ju riktigt parkettgolv i sovrummet och jag vill inte att vi förstör den bara för att lägga på ett laminatgolv istället. Det skulle bara vara fruktansvärt onödigt. Vi måste ta och kolla upp det där när Hun’ kommer hem.

Insåg precis att det kommer att bli ett riktigt byggområde här. Att det ser ut som skit i hallen gör inget, för det har det ändå gjort i över ett år pga den där förbannade villalarmsenheten som vi inte får nedmonterad förrän på måndag. Tapeter är rivna där inne och nu behövs det spacklas och slipas där mellanväggen varit tidigare, men det är (nog) snabbt fixat.

Projektet ligger ju nu i att slå upp väggen och det ska bli intressant att se hur två byggrookies som jag och Hun’ klarar av detta. :)

Och nu är Hun’ hemkommen och vi har precis burit in allt, nu ska här sättas igång med väggbygge så fort han fått lite mat i magen! Wish us luck! Först måste jag bara komma på vart tusan vi ska göra oss av med den enorma garderoben (60×236×300 cm) som vi har våra kläder i, ska den in i nya sovrummet eller få de stå kvar i det som blir gästrum? Eller ska vi rent utav dela upp den?

One thought on “Vi hamrar och spikar, vi bygger…

  1. Hejsan! trevlig blogg du har! mycket bra läsning.
    Jag söker runt efter lite länkbyten med noga utvalda bloggar och din är verkligen intressant.
    vill du göra ett länkbyte med mig kan du läsa här hur du gör : http://www.lenitaelvin.com/lanka-till-mig/

    skriv en kommentar sen på min blogg att du länkat så länkar jag tillbaka! TACK!
    självklart funkar det bra med vanlig textlänk med ”Lenita” i såfall tack

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *