Scarred for life?

Igår blev det en snabb sväng till Marieberg i och med att Hun’ promt skulle ha ett nytt spel till 360:n; Borderlands. Innan vi åkte hem igen gick vi in på mataffären och handlade lite tacogrejer och självklart kunde jag inte motstå frestelsen, dvs Karamellkungen. Jag roffade åt mig en påse och skulle precis till att ösa ner en massa Mentos Fruit i min påse när gör den fasansfulla upptäckten: det ligger något svart i lådan.

Min första tanke var givetvis att det en lakritsgodis däri men när jag böjer mig för att komma närmare ser jag att det är en fluga. Och en död sådan! Detta ledde till att min godislust försvann all världens väg och förhoppningsvis kommer den inte att hitta tillbaka…

En död fluga, i mina Mentos. Vad är oddsen för att flugan skulle ligga i just den enda sorten jag skulle ha?! Enda man kan säga är ”Hej Murphy. Long time no see, welcome back.”

4 thoughts on “Scarred for life?

 1. Uuuuuusch!! Det kanske kan hjälpa dej på väg mot det hälsosamma LCHF-livet? ;) hihihi Tänk på flugan Linda! Tänk på flugan… Muahahahah…. ;)

 2. Men åhh, jag vet inte om jag vågar publicera din kommentar, jag är HELT SÄKER på att kära A kommer tvivla ännu mer när du skriver sådär! xD

  Jag sitter mycket på ett forum, och där finns en hundtråd där vi diskuterar många raser, och jag skrev lite om Kleinspitz (Pomeranian är minst, sen kommer Kleinspitz, sedan Mittelspitz) och det var en tjej som skrev ungefär som du; ”jag tror mer på en lite större hund, som Finsk Lapphund, för små hundar har en tendens att bli jobbigare”.
  Hon menade på att små hundar oftas uppfattas som skälliga/bjebbiga/ettriga just för att de är mindre och ofta ”kommer undan” med ”hyfs” för att ”de är så söta”.
  De kanske ligger och skäller på katten, och hade det varit en stor hund så säger man ”tyst!” på en gång, för att det är jobbigt.. men när den är så liiiiteeeen så ääääär det juuuuuu såååå sööööött *tihi*
  Och så har man hamnat i en jobbig cirkel.
  (sedan kanske spetsar är allmänt skälliga – absolut, men det går ju att träna bort med lite jobb) :)
  Det tror jag kan stämma, men jag tror oxå att mindre hundar behöver mer engagemang än vad man tror, och jag tror att många köper små hundar för att de tror att ”de är lättare att ha göra med”, men jag ser bara två grejjer som är lättare; den kommer vara billig i drift och den kommer vara lätt att ha med sig. Men annars är ju små hundar oftast sjukt uthålliga och orkar lika mycket som en stor hund (när de har blivit något år). Jag skulle jättegärna vilja träffa en Kleinspitz innan vi bestämmer oss, Pomeranian har jag redan träffat många gånger, men den är lite FÖR liten.. :)
  Men nej, jag tror faktiskt att jag (jo, jag, för jag tror husse kommer bli mer utav en ”lek-pappa” till vår hund – oavsett ras) skulle kunna vara rätt konsekvent med en hund. Konsekvent trots söthet xD (men samtidigt vill jag oxå vara ”roliga-matte” så inte vovven tycker jag är seriös och tråkig och att det är roligare hos ”lek-husse”, hehe)
  Har ju umgåtts EN HEL DEL med Kenzo, och jag märker ju lite på honom vilka brister han har som jag kommer vara stenhård med när det kommer till vår ev. hund. :)

  Men jag tycker det är bra att du skriver sådana där kommentarer – jag tycker man ska tänka både en och två gånger innan man skaffar vovve, och vi är just nu låååångt ifrån ett beslut, jag har bara hittat en ras som jag tror kommer passa oss perfa ;)
  (Vi är ute efter en sällskapshund rätt och slätt, förutom att jag vill hålla på med hobbygility lite lätt – så ingen brukshund/arbetshund – annars hade jag skaffat schäfer eller något – men jag tror det är en dålig hund att ha som första hund)

  Och du.. jag tror jag väntar med att publicera din kommentar litegrann *LOL*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *