1 av 100

 Efter att i flera år sett Linda sitta och skriva dagarna ut och dagarna in, är det äntligen min tur att blogga!
Jag fick som jag ville *host* när jag och Linda slog vad om det var en flicka eller pojke vi väntade. Om det var en pojke så skulle Linda varva mina två absoluta favoritspel på xbox360: Gears of war 1 och 2! Linda provade spela med mig för nått år sen men när jag jagade henne med en motorsåg som är väldigt högljudd blev hon vansinnig och svor en helig ed att aldrig någonsin igen spela gears, en ed som hon nu var beredd att bryta bara för att i en vadslagning få mig att blogga 100 inlägg med 25 photoshopade blider.. jag kan inte ett jota om photoshop! så det här ska bli intressant..för er hehe.

Snart ska jag ta min lilla familj på en promenix och gunga i lekparken, behöver komma ut i solen!
Skrapa färg på väggen och grundmåla ligger också i planen.. och tapetsera klart hallen borde jag nog göra, för den kommer att bli jäkligt snygg!

Catch U later my freaky darlings!//Jojje, babianhannen, kungen i djungeln

4 thoughts on “1 av 100

  1. Lycka att Linda vann! :D
    Vi hade ju inte haft någon glädje av att hon satt och spela tv-spel, nu blir det DUBBEL glädje i mansixxabloggen istället!

    GIRLPOWER! xD

  2. Zarah-Lou: Haha, du må ju tro att jag var lättad när det var en liten tösabit som tittade ut! ;) Drömde t o m mardrömmar om att jag skulle bli sittandes med 360:n forever liksom… Jag hade ju ALDRIG klarat av att varva två kriga/skjuta/slakta-spel – ännu mindre när de inte är i plattform. *drar en lättnadens suck*

  3. Det är underbart! Jag fullkomligt älskar det! Jag kommer inte att känna mig hel förens jag läst nästa spännande inlägg. Samtidigt som jag vill ha mer NU känns det tryggt att veta att det kommer 99 mästerverk till!

  4. Hahahaha, va underbart detta är :P Mer såna här vadslagningar till folket :P Ser fram emot inlägg nr 2 som förhoppningsvis innehåller någon photoshopad bild ;-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *