Pocketböcker & Elmia

Nu har jag precis skickat iväg en beställning till CDON på några pocketböcker jag vill ha. Det blev 4 stycken som hamnade i min varukorg; Ego Girl av Carolina Gynning, Tusen små bitar av James Frey, Godmorgon midnatt av Reginald Hill och Små citroner gula av Karin Ingermarsson.

Borde faktiskt ligga och sussa med tanke på att det är samling på OKQ8 Västhaga imorn kl 7 innan det bär av till Jönköping och Elmia! Shit, längtar riktigt mycket. Ska dit och träffa CTS-gänget + att jag ska ta och spana in Mr. Fun’s bil som jag så många gånger dregglar över i diverse biltidningar. Älskade hans Mini Cooper! Om jag ska vara ärlig så har jag ingen aning om vad han har haf för projekt i år, så det ska bli spännande att se. Tyvärr så han inte darling och Patric klart med Notchbacken till imorn.. Men om en månad är det en ny tävling och det är deadlinen för bygget.

Jassepojken kommer att ha en lång dag utan matte och husse imorn men som tur är så kommer Per till undsättning. Vi var och skjutsade Per och Co till en fest tidigare ikväll och dom är faktiskt ganska så roliga, ”småpojkarna”. Haha. Timmy är ett orginal sällan skådat like, men ack så ball. Som tack för skjutsen till festen och från festen till krogen fick älskling en puss av Timmy. Det var ju nästan så att jag blev lite sotis. ;) På väg in till stan var det sing-along till 800 grader. Grabbarna tog i så taket nästan lyfte på min stackars bil. :D ”Du kan lita på mig, du kan lita på mig”

Näe, nu måste lilla Linda gå och sussa så att hon orkar med en låång dag bland en massa urtjusiga bilar.
Puss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *