Ingen grop i nån haka är djup som Gastons

Nångång under senhösten 2007 fick vi för oss att börja ”samla” Disneyklassiker på DisneyDVD, jag och Hun’. Tanken var först att vi skulle skaffa oss en klassiker per månad men det föll ganska snabbt och det har inte blivit någon klassiker på nästan ett år, pinsamt nog. Trodde ju att vi skulle ha minst dubbla antalet filmer vid det här laget.

Idag däremot fick vi äntligen fingrarna ur och kom hem med två nya klassiker till samlingen, Bolt och Aristocats. Nu sitter jag här jättesugen på att se Aristocats medans Hun’ har helt andra planer, Terminator: Salvation-spelet till 360:n som han fick med sig hem idag ska spelas in och om jag känner min älskling rätt så kommer det att dröja många timmar innan han är redo att stänga av spelet för att komma och se på film med mig.

Numera består vår lilla samling av:
– Klassiker nr 17, Pongo och de 101 dalmatinerna
– Klassiker nr 20, Aristocats
– Klassiker nr 21, Robin Hood
– Klassiker nr 33, Pocahontas
– Klassiker nr 36, Mulan
– Klassiker nr 45, Lilla kycklingen
– Klassiker nr 48, Bolt

Däremot finns det ju en hel del Disneyklassiker i Honeys VHS-samling när man är sugen på lite extra Disney, vilket faktiskt inte sker alltför sällan. Sist när vi var ute och målade huset tillsammans kunde vi inte sluta sjunga på Ingen är som Gaston från Skönheten och Odjuret som vi såg kvällen innan. Underbart! Det är verkligen något magiskt med Disney.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x2L6_64tedw[/youtube]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *