Äta bör man…

Det börjar vara dags att åka iväg till affären för en mycket välbehövlig storhandling, både kyl och frys har gapat nästintill tomma i snart en veckas tid och detta har inneburit att vi hamnat i en ond spiral av helfabrikat, hämtmat och annat skräp. Dagliga snabbsvängar till ICA bara för det nödvändigaste har resulterat i att mycket godis, chips och glass även hamnat i varukorgen innan man nått kassalinjen. Inte bra.

Nu måste jag bara checka matlistan och se vad som behövs inhandlas. Typ allt skulle jag ju vilja påstå, frysen innehåller ju enbart en halv påse broccoli, 1 kg köttfärs, 900 gram kycklingfilé och 600 gram fläskfilé + några Nicke Nyfiken-glasspinnar från Hemglass. Kanske även en och annan frystorkad köttbulle som hamnat på villovägar. Yikes. Innehållet i frysen måste vara det minsta någonsin sen vi flyttat ihop och bägge slapp de härliga små frysfacken som svalde hela två Billy’s.

Just ja, knåpa inköpslista var det. Vart börjar man?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *