Mycket vill ha mer

Jag har suttit i några dagar nu och försökt komma fram till vilket objektiv som skulle sitta som en smäck på förlossningen. Har ju insett, trots all den kärlek jag känner för mitt fasta 50mm-objektiv, att jag kommer att ”behöva” ett objektiv med kortare brännvidd, i och med att det kan vara lite trångt i förlossningssalen.

Har kollat och läst en del om Canon EF 28mm f/2.8 och tror att detta är ett relativt billigt (från 2095:-) och bra alternativ och komplement till min EF 50mm f/1.8. Tyvärr verkar det vara en beställningsvara i alla onlinebutiker jag snubblat över, det gillar jag inte. Kan den inte bara finnas i lager så att jag kan klicka hem den precis när jag känner för det utan att behöva räkna med en massa extra dagar för att de ska få hem den innan den skickas till mig?

Nåja, det spelar egentligen ingen roll. Har ändå inte ekonomi till att beställa gluggen nu och jag tror ju i ärlighetens namn att jag/vi klarar oss fint med den jag redan har nu.. Men det är ju som man säger, mycket vill ha mer – och det stämmer riktigt bra i detta fall. Jag skulle kunna gå totalt bananas i skapandet av en önskelista med kameraprylar. Give it to me, baby!

Jag undrar om det inte är dags att lägga sig och sova och fortsätta drömma kameraprylsdrömmar så istället? Det är kanske inte lika roligt men betydligt mycket billigare om man är utrustad med ett klickglatt pekfinger…

2 thoughts on “Mycket vill ha mer

 1. Hejsan Linda, måste säga att du har den snyggaste bloggen jag har sett.. Hur gör du ?!
  Och sen att du kan lösen skydda en del inlägg.. Du mååååste lära mig hur du gör, är så himmla avis. . . .
  Kraam Carro (Sebbes syrra)

  1. Carro: Tack tack. :)

   Jag bloggar med wordpress på egen domän så man har ju lite mer frihet i att kunna ändra i layouten på bloggen.

   Lösenskyddade inlägg funkar hos http://wordpress.com. Är du inte alltför fäst vid blogger som rekommenderar jag wordpress starkt. :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *