Överlyckligast!

Kan man vara överlyckligast?! Det är jag iallafall, för svängen till Sötvaruhuset på Marieberg slutade med ett besök på NetOnNet 10 minuter innan stängning och tack vare Hun’ som drog mina fingrar ur min bak så blev jag en EOS 450D med kitobjektiv + Canon EF 50mm f/1.8 II rikare – och dessutom så fick jag med en EG-10 Gadget Bag på köpet!

I bilen på väg hem hade jag sån ångest och så ont i magen att jag knappt kunde fokusera på körningen. Har jag gjort rätt, är det här något för mig, vill jag egentligen ens ha en systemkamera? Svaret är JA!

Har roat mig sen vi kom hem med att knäppa kort på allt möjligt och jag är så nöjd! Hade jag bara kunnat så hade jag hoppat bakåtvolter hela natten av glädje. Det enda jag sörjer just nu är att min vackra lilla fotomodell sover sin skönhetssömn, men det gör inget för imorn ska det fotas hela långa dagen. Honey och Jason är redan nu, efter 2 timmar spyless på mig som trycker upp kameran i nyllet på dem hela tiden. ;)

Imorn ska jag bekanta mig lite med kitobjektivet också, men något säger mig att det fasta 50 kommer att sitta på kameran till 99% av all fotografering. Så, vädergudar, imorn vill vi ha fint väder!

2 thoughts on “Överlyckligast!

  1. Zarah-Lou: TACK! I know, och jag har ju längtat i fleeeera år och nu känns det helt underbart att ha en alldeles egen! :D

    Kitobjektivet imponerade inte alls på mig, men jag började ju i ”fel ordning”. Slängde på min 50mm allra först och kom oförskämt bra överens med det. Men jag ska nog hitta användning för kitobjektivet också. :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *